4 apps voor de ultieme after movie

4 apps voor de ultieme after movie

Aftermovies zijn hot. Rock Werchter, Tomorrowland, ... pakken er allemaal mee uit en verzamelen zo duizenden kijkers op YouTube. Maar waarom zou je het zelf eens niet proberen na afloop van je zomerkamp, de 24 uur van je jeugdhuis of het schoolfeest?

We zetten 4 handige apps op een rijtje om zelf een aftermovie mee in mekaar te knutselen:

Animoto

Animoto bespraken we eerder al in deze helpdesk. Ook hun app mag er best zijn. In een handomdraai mix je je eigen filmpje ineen met je eigen foto's en video's. Gratis voor 12 fragmentjes. Voor 2,50 $ per maand krijg je meer mogelijkheden.

Android  - iOS

animoto

Vyclone

Met de fijne app Vyclone maak je multicamfilmpjes in een handomdraai. Maak je met 4 vrienden tijdens een optreden alle vier opnames met je smartphone? Dan plakt Vyclone die samen tot een leuk filmpje.

Android  - iOS - Windows

Flipagram

Met Flipagram maak je niet echt video's, maar fotoslideshows. Ideaal om een compilatie van je instagramfoto's te maken. Maar het kan ook met eender welke foto die op je smartphone of tablet staat. De 30 seconden gratis muziek die je onder je filmpje kunt monteren is een mooi extraatje.

Android  - iOS

Flipagram

Movie Studio

Fantastische app voor wie echt zijn werk wil maken van zijn aftermovie. Met de gratis app Movie Studio monteer je als een echte pro.

Android

Movie Studio