De 5 meest gelezen artikels van 2017

De 5 meest gelezen artikels van 2017

Welke digitale tips hielden jeugdwerkers het meest bezig in 2017? Dit laatste overzicht werd een uitstekende mix van handige apps en tips voor sociale media.

Hier heb je de 5 meest gelezen helpdeskartikels op een rij! Volg even mee:

Wat kan je nu met Instagram Stories?

In 2016 lanceerde Instagram de stories, maar 2017 werd het jaar waarin stories volledig doorbraken. Wie er nog niet helemaal aan uit geraakte wat Instagram Stories nu juist allemaal inhoudt, vind hier alle verduidelijking.

Dit kan je met Instagram Stories

En dan hadden we het nog niet over de Instagram poll stickers. Daarover lees je alles in het helpdeskartikel 'Poll stickers in Instagram Stories'.

5 manieren waarop je als jeugdbeweging geld kan inzamelen

Er zijn oneindig veel creatieve manieren om geld in te zamelen en ook de online wereld biedt heel wat mogelijkheden. Wil je als jeugdbeweging geld inzamelen voor je werking, dan zetten we hier een aantal digitale toepassingen op een rijtje.

Ontdek digitale manieren om geld in te zamelen

7 apps die iedereen zou moeten kennen

Meer halen uit je smartphone? Yes we can! Er bestaan oneindig veel handige apps, maar het is niet altijd even eenvoudig om uit te maken welke apps het handigst zijn. Gelukkig deden we dat werk voor jou!

Ontdek 7 handige apps

De 6 extraatjes in Facebook Messenger

Met Facebook Messenger kan je veel meer dan alleen chatten. Ook afspraken maken, spelletjes spelen, iemands locatie volgen, het kan allemaal.

Dit kan je allemaal met Facebook Messenger.

O ja, wist je dat er intussen ook een Facebook Messenger Lite bestaat? Die app werd opnieuw volledig uitgekleed, je kan er enkel mee chatten.

7 apps om je lessen aantrekkelijker te maken

Ook in de klas kan je scoren met media. Heel wat digitale toepassingen doorbreken de traditionele manier van lesgeven en geven schwung aan je lessen. 

Ontdek 7 apps voor in de les

Digitaal sterker in 2018!

Ook het komende jaar laten we je de kansen van de digitale media grijpen. Zowel voor beginnende jeugdwerkers als voor ervaren rotten hebben we talloze mediavormingen die jou digitaal sterker maken.

Ontdek ons vormingsaanbod!