Digitaal cadeautjes verdelen

Digitaal cadeautjes verdelen

Binnenkort is het Kerstmis. Voor veel jeugdverenigingen het moment om een kerstfeestje, kerstweekend of zelfs kerstkamp te organiseren.

Een klein cadeautje kopen voor je collega-leiding is daarbij in vele groepen een jarenlange traditie.

Een van de struikelblokken is vaak om op een efficiënte manier te verdelen wie voor wie een cadeautje moet kopen. There's an app for that, dachten wij zo. En jawel hoor: op www.namentrekken.be krijg je alles wat je hart belieft om op een efficiënte manier digitaal de cadeautjes te verdelen. {C}{C}{C}{C}

Wie koopt voor wie?

Hoe werkt de site? Je geeft alle deelnemers aan het cadeautjesfestijn in met naam en e-mail. Je hebt bovendien de optie om aan te geven dat bepaalde personen (partners bijvoorbeeld) elkaar niet mogen trekken. Daarna verstuur je een link naar iedereen. Eens iedereen die link heeft aangeklikt en zodoende bevestigt dat hij of zij meedoet aan de cadeautjes, krijg je een mailtje waarin je te weten komt voor wie je een cadeau moet kopen.

Verlanglijstjes en vragen stellen

De site voorziet verder nog een heleboel leuke extra's: je kunt een verlanglijstje opmaken, en anoniem vragen stellen over de gewenste cadeaus. Snel, handig en efficiënt! En nu maar hopen dat je met Kerst een leuk cadeautje krijgt ;-)